1 objekt 365 dagar

Oj! så det växer!

Wow!

Lill-polarn har varit så duktig och hjälp mig att plantera blommor och så i drivbänken. Han har till och med börjad vänja sig vid att gödsel är nyttigt för jorden och en riktig tillgång för att få växterna att gro ordentligt. Nu är det bara att hålla tummarna så att det växer så det knakar.

När jag och Lill-polarn gick in för att hämta vatten, kunde Micael inte hålla sig utan tryckte ner en banan där det skall komma gul. Jösses! ni skulle sett Lill-polarns min!

– Vaa! Det har redan tagit sig! Mera gödsel! Vi måste hämta mera gödsel!

Lill-polarn var så begeistrad att han inte såg att det var en banan. Han hoppade runt av glädje och ville att vi skulle lassa in mängder av gödsel i växthuset, så vi kunde börja plocka tomater till middagen. Lill-polarn blev lite paff när Micael plockade fram bananen, men började skratta när Micael sa att de kunde skoja med Tobias.

Leave a Reply

Översätt sidan »