1 objekt 365 dagar

Hit och dit

Kommer lastat

De hade inget jobb till Micael idag på hans utbildning, så han fick lov att vara hemma och gotta sig. Han passade då på att promenera ned till Jysk, de hade sänkt priset på en trä cykel som Micael tyckte Lill-polarn kunde ha när han hjälper oss med växterna. Micael hade ställt in cykeln i växthuset, men det går ju inte att gömma något för Lill-polarn.

Han verkar ha radar när det finns nya grejer på gården. Micael visste att när Lill-polarn väl fått cykeln så ville han garanterat ha massor att köra runt med och han hade tänk att ta en kopp kaffe och chatta med Nina först. Men när han hörde ett förtjust ” MITT ” i växthuset, var det bara att börja plocka fram lite blommor och fundera på vilka saker som kunde flyttas från ena sidan till den andra så att Lill-polarn blev sysselsatt.

När jag kom hem satt Micael på uteplatsen med den bärbara medan Lill-polarn flyttade runt mina blommor och Lill-polarn var så upptagen att jag han ta en kopp kaffe innan han hade tid att säga “Hej svejs!”

Leave a Reply

Översätt sidan »