1 objekt 365 dagar

Snabba dig!

Snabba dig med däcket!

När jag kom hem stod gubben och bytte däck på hästlastbilen och skall även byta på min bil idag. Jag hör ett pustande och stönande under bilen och när jag tittar ner så ser jag Lill-polarn hålla upp bilen. Jag tittar undrande på gubben men han ruskar bara på huvudet.

Ser du!? Jag är superstark, starkare än Superman. Jag har hållit upp bilen hela tiden så Claes-Olof kan byta däcken, han hade aldrig klarat detta utan mig! Sluta prata och sätt på det sista däcket! Det här är verkligen tungt, fattar inte varför folk blev så imponerad av Magnus i Let´s Dance! Jag kan ju lyfta en hel lastbil.

Jösses! han har varit på väg att snattra hål i huvudet på mig om hur stark han är och hur bäst han är på allt. Hur får du tyst på honom?

– Lill-polarn jag kommer ner och lastar på Bellman och Beethoven vi skall till Delsjön.
– Va! Jag vill inte bli platt, oj jag hör Esmeralda ropa på mig.

Leave a Reply

Översätt sidan »