1 objekt 365 dagar

Sommarlycka

Esmeralda gungar

I dag kändes det som riktig sommarvärme. Lill-polarn hade hängt upp en korggunga till Esmeralda i äppleträdet och gungade henne försiktigt när jag kom. De tyckte också vädret var helt underbart, ja Lill-polarn såg ut att tycka allt var underbart idag med tanke på hans leende när han gungade Esmeralda.

Lill-polarn ville ha ut lite kaffe och så kunde jag ju gärna baka lite kakor nu när jag äntligen hade kommit hem. Han ville så gärna ha något som han kunde bjuda Esmeralda på. Hmm! Snacka om att ha pretentioner. Jag hittade lite kex och ostar, så de kunde ha en ostbricka att mysa sig med.

Lika bra att låta Lill-polarn och Esmeralda få vara ifred en stund innan jag hämtar mera jord. Annars knorrar han väl bara över att det ryker på dem och det ena med det andra.

Leave a Reply

Översätt sidan »