Trädgården

I dag blev det bara gubben och jag.

I dag har det varit så varmt. Egentligen skulle man bara ha lagt sig i hängmattan och njutit, tagit ut lite glass och skruvat upp musiken och bara gungat i ett par timmar. Det var kärring onsdag och den fick jag tillbringa med min gubbe! Elvy skulle hälsa på sin minsta son och Rosa snurrade runt i Stockholm.

Gubben och jag beslöt oss för att lägga ut mera gödsel och flytta upp lite växter som jag bara tryckte ner i gropen när mamma blev dålig. Jag har korsning mellan björnbär och hallon som skall klättra och bli flera meter hög. Den har fått något frispel i år och tagit sig ordentligt, så den flyttade vi upp till ( tror det är någon del till en väv ) som den kan klättra runt. Björnbären tror jag inte klara sig, men jag avvaktar lite med att slänga dem.

Planterade även ett träd som jag inte har en aning om vad det är, den är på väg att blomma. Skall ta lite mera bilder så kanske någon ser vad det är för något. Det börjar växa lite överallt och det börja kännas som vi har en trädgård. Det var nog det smartaste vi kunde ha gjort med att börja fixa till trädgården bitvis, istället för att försöka rensa upp ytor. Nu har vi mera överblick och börja få kläm på vad vi vill ha.

Leave a Reply

Översätt sidan »