1 objekt 365 dagar

Karate-polarn

Karate-polarn

Det hade varit så varmt ute idag för Lill-polarn och Esmeralda, att de gick in en stund för att se film. De hade hittat Tobias och Micaels gamla vhs filmer och satt sig och tittat på Karate Kids filmerna. Esmeralda hade tyckt att det såg väldigt avancerat ut och att Ralph Macchio måste vara jätte duktig.

Lill-polarn hade tyckt… Ahh! B-skådis och berättat när han fajtades mot vippotronen och moppelorena, då hade man kunnat diskutera avancerad teknik. Esmeralda hade till sist tröttnat på hans skryt och rusat upp till Tobias för att fråga om det stämde att Lill-polarn kunde karate.

När Tobias kom ned för backen med Esmeralda ser de Lill-polarn stå högt uppe på pelaren där fågelhuset skall stå. Lill-polarn är fokuserad till max och ropar ned till Esmeralda ” tror du mig nu då? ”

– Åhhh! Så stilig han är!!

Leave a Reply

Översätt sidan »