Trädgården

Softa

Kom hem lite tidigare från jobbet idag och gick direkt ut och satte mig för att läsa. Jag hade tagit med mig skinksmörgåsar med pepparrotsvisp och en kopp kaffe. Jag hade bestämt mig för att enbart koppla av idag, trädgården får vänta lite nu. Alla växter vi köpt är planterade och mår bra, så resten kan gott vänta lite. Jag hade beställt 6 Silver Marton och ägaren till dem ringde och tyckte de var transportabla så han skulle skicka dem och ville bara kolla så jag var hemma och kunde ta emot dem.

Jag blev så himla glad när de kom, kraftiga och fina. Det kan ju vara lite lurigt att beställa växter på nätet. Det jag beställde förra året från Horto green, klarade sig bara hälften.  Växterna hade tagit kraftigt stryk vid frakten och en del var frysskadat. Så jag ville helst inte beställa från nätet igen. Växter är så himla dyra att det känns bättre att handla dem i affärerna.

Micael och Nina hade varit och handlat så de kom ut med en tallrik godsaker, så idag har jag haft en riktig lyx dag. Skall nu fodra djur och tonåringarna, sedan blir det till att fortsätta softa.

Leave a Reply

Översätt sidan »