1 objekt 365 dagar

Hjälpande hand

Hjälpande hand

Gubben var iväg och köpte planteringsjord som jag la i kryddspiralen. Lill-polarn kom ut och ville hjälpa till. Han ville han göra i ordning den lilla dammen som ankorna var i. Både Lill-polarn och Tobias har gått och stört sig på att plasten har synts och att det inte är någon fontän i.

Jag hämtade stenar och lite växter, så hämtade Lill-polarn mossa som är käckt att dölja kanter och även täta vid stenarna med. När vi satte i pumpen  var det så dåligt tryck att det inte blev någon fontän och Lill-polarn blev så besviken. Jag kom på att jag hade en akvarium pump som vi kunde prova istället.

Shit! Där kunde vi snacka om fontän, både jag och Lill-polarn blev plaskeblöta. Det spelade ingen roll hur jag skruvade till sist fick jag ta bort överdelen så det blir en stråle istället och sänka trycket. Men vill man ha dammen tömd och kryddspiralen vattnad kan man ju sätta dit den igen.

– Kom här små änder så skall jag sätta ner er.
– Du är allt bra snäll du Lill-polarn.

Leave a Reply

Översätt sidan »