1 objekt 365 dagar

Mera jordgubbar

Mina jordgubbar

Det skall bli lite kyligare i morgon, så idag tänker Lill-polarn och jag bara softa runt. Medan jag la ny jord i gropen, la Lill-polarn ny jord till jordgubbarna. När vi är klara med det så tänkte jag att vi kunde fika och bara koppla av med olika trädgårdsböcker. Hängmattan är uppe så det är bara att ta ut radion.

Lill-polarn älskar att gå och påta i trädgården, så det är lite mysigt att höra hur han går här och småpratar med alla blommorna.

– Vad lite jordgubbar vi har! Det räcker ju bara till mig! Ja Esmeralda kan få några med.

Jag kände hur jag dåsade till en stund och gick upp ur hängmattan för att hämtade lite mera kaffe. Konstigt! Lill-polarn syntes inte till någonstans! Men!? Vad jord gubbs plantor vi har? Jag ser hur Lill-polarn kommer andfådd och eländig rusandes med sin skottkärra full av jordgubbsplantor!

– Men vad har du hämtat de?
– Jag hittade dem nedanför backen! De bara stod där liksom! Jag tror att jag skall gå in en stund! Det är en vithårig gubbe som rusar runt nedanför backen. Konstigt!

Leave a Reply

Översätt sidan »