1 objekt 365 dagar

Mums!

Ahh! Det luktar så gott

Vi åkte ner till Plantagen i dag för att titta om de hade fått in Curry  till kryddspiralen. Det kändes direkt att de hade fått in den igen och vi köpte två plantor.  När vi skulle gå ut fick jag syn på doftpelargonier. När jag var liten älskade jag att klämma på bladen och tendensen hade väl inte mattats av än.

Lill-polarn blev helt fascinerad att det doftade Curry och Citron ur våra blomsterkassar. Han rusade bort till kryddspiralen och pekade var han tyckte vi skulle sätta dem och sedan försvann han igen. När Micael kom ut för att titta på Kryddorna ser han att Lill-polarn hade tagit ut hans kokbok för att kolla Curry rätter.

– Kyckling jalfrezi skall ha curry. Jaha! Ryck upp och i kastrullen!
– Nej Stop Lill-polarn! Det är bara några blad som skall användas.

Leave a Reply

Översätt sidan »