1 objekt 365 dagar

Segeltur

Segeltur

Efter jobbet åkte jag och gubben ner till Rosa och hämtade plattstenar som jag skall ha som gång till kryddspiralen. Lill-polarn hade hört att Rosa satt ut poolen och ville absolut följa med. Mina pojkar hade den poolen i ett par år, nu har Rosas pojkar den och det är förmodligen sista åren innan den vandrar vidare till nästa barnaskara.

Lill-polarn hade fått stränga order om att inte vara för nära kanten och han fick absolut inte bada i den. Han lovade att han inte skulle bada och tittade på mig som om jag vore knasig. Det är ganska kallt och framför allt väldigt blåsigt idag. Med andra ord inget badväder. Medan vi bar sten kom Lill-polarn med en bytta, han ville bara samla lite fina stenar.

Plötsligt hör vi Lill-polarn skratta och när vi tittar mot poolen så kommer han åkandes med en himla fart. Han hade tagit Tores tumstock och Rosas disktrasa som flagga. Så som det blåste idag så kom Lill-polarn upp i turbo fart. Stenarna hade han lagt som motvikt så att han inte skulle kantra.

– Men Lill-polarn du fick ju inte vara i poolen!
– Nej jag vet! Jag är ju i byttan!

Leave a Reply

Översätt sidan »