1 objekt 365 dagar

Irrvägar

Lill-polarn fixar till sina egna gångvägar

Usch vad det blåser! Lill-polarn ville vara med mig och lägga ut plattstenar som gångar till växthuset och kryddspiralen. När jag lagt ut ett par stenar och tittade hur det ser ut så ser jag att Lill-polarn lagt ut sin egna gångväg. Fast den gick ju mera kors och tvärs, på ett ställe så stannade den mitt i landet.

– Men Lill-polarn varför har du gjort en gång dit? Det finns ju inget där!
– Jo men masken ligger ju där, jag vill kunna hälsa på honom varje dag.

Lill-polarn har lagt ut en väg till stora stenen, fågelbadet och till varje blomma vi har planterat. Det börjar likna ett grustag och jag ser att även Lill-polarn börjar tappa bort sig och irrar runt på sina stigar. Hmm! det är kanske bättre att lägga ett par småstenar mellan de stora stenarna, så kan vi nyttja samma väg.

– Vad tror du Lill-polarn skall vi lägga dina stenar mellan mina?
– Ja mina stenar är ju bättre, så ser det ut som vi anlitat ett proffs, visst är jag duktig?

Leave a Reply

Översätt sidan »