1 objekt 365 dagar

Ketchup

Ketchup

Det blåser rejält idag med och det är frågan om mitt plastade växthus kommer att klara sig om det drar fram någon mindre storm. Det är åtminstone varmt och gott där inne och tomatplantorna börjar så smått att blomma. Lill-polarn och Esmeralda tog in sitt eftermiddags kaffe i växthuset för att slippa blåsten.

Lill-polarn visade stolt upp tomatplantorna för Esmeralda och talade om att det kommer bli ketchup när man hoppat runt lite på dem och tryckt ner dem i flaskan. Han lovade att fixa svart specialketchup till Esmeralda, det skulle komma svarta tomater på den ena plantan och Lill-polarn menade på att han kommer vara först med att lansera svart ketchup.

– Men? ingen ville ju ha den gula, så varför tror du att du kommer lyckas med den svarta?
– Jamen den var ju inte gjord av mig!

Lill-polarn stod med benen i kors och var så självsäker på att han kommer att lyckas till 100% med sin svarta ketchup. Så när det kom en kraftig vindpust var han inte beredd och satte sig rätt i plantan. Esmeralda hade lite svårt att hålla sig för skratt och påpekade att det var lite tidigt att hoppa runt på dem för att få ketchup.

– Tjejer! Hmm! Vi får väl se.

Leave a Reply

Översätt sidan »