Kärringonsdag

Kör sten

Kärring onsdag hos mig eftersom det inte blev något förra onsdagen. Efter att vi tog bort det gamla ladugolvet, så blev det ett stort hål. Det har vi påbörjat att fylla igen. Först tänkte vi fylla igen helt, men vi har varit inne på att göra en damm, så varför inte nyttja hålet. Så idag täckte vi bara mellan balkarna och de värsta hålen, så skall jag ta sand det sista innan vi kan lägga på dammduken. Det tråkigaste och tyngsta arbetet gjorde vi idag. Oftast räcker det att man har påbörjat lite för att man skall komma igång ordentligt.

Är jättenöjd att vi kom såpass långt att jag börja ana lite struktur. Vi tänkte börja med dammen uppe på cementplattan och bygga ett litet vattenfall ner till gropen. Jag får ta en bit i taget så löser sig nog dammbygget.

Leave a Reply

Översätt sidan »