1 objekt 365 dagar

Sandslott

Skall bli ett slott

Det har regnat hela dagen, visserligen bra för våra växter men sanden som jag skall köra iväg till dammen blir så tung. Lill-polarn hade små bråkat med Esmeralda, som hade dragit ketchup skämt hela dagen och var ganska ledsen när jag kom hem.  Han ville vara med mig ute och köra sand istället för att spela spel med Esmeralda.

Micael försökte trösta honom med att tjejer kan vara så himla taskiga och konstiga när de är kära. Esmeralda ångrar nog alla sina skämt när du kommer med din goda ketchup. Lill-polarn såg genast lite gladare ut och följde med mig och började köra sten och sand.

är vi kört ett par vändor så dök inte Lill-polarn upp och jag rusade bort till sten högen. Jag var så rädd att han get sig upp på de stora stenarna och att de kanske börjat rulla och han hamnat i kläm. Men när jag hörde lite arier från Trollflöjten, så viste jag att Lill-polarn var på gott humör och mådde bra. Han hade bara blivit lite sugen på att bygga sandslott och glömt bort att köra sandlasset.

Leave a Reply

Översätt sidan »