1 objekt 365 dagar

Oj! Så det blev!

Oj! Så det blev!

Det har ösregnat och bitvis varit riktigt kraftiga skurar. Lill-polarn var bra trött på vädret och ville göra något riktigt roligt idag. Jag frågade honom om han inte kunde leta efter något gott att baka från nätet, det finns ju så himla många recept. Lill-polarn satte igång att surfa och jag fick åka iväg och handla.

Jag brukar vara ganska trött på fredagarna och ville handla fortast möjligt så att det bara var att koppla av på kvällen. Micael hann att komma hem så han lovade att passa Lill-polarn  när de skulle prova att baka i vedspisen. Lill-polarn tycker vedspisen är jättespännande men har redan bränt sig två gånger och vet att han inte får hålla på med den själv.

Jag hörde hur Lill-polarn och Micael stod och diskuterade om de skulle trycka den full med citronmeliss!? eller den andra kryddan som luktade så gott? Jag hann aldrig gå ut och säga till dem att citronmelissen är godast färsk eller som te.

Wow! Vad gott det ser ut men varför luktar den andra kakan lite Indisk?

Leave a Reply

Översätt sidan »