Utflykter

Gamla Varberg

Åkraberg

Träd i blom

När vi åkte till Åkraberg kom jag på att jag glömt minneskortet till kameran i datorn. Blir så himla irriterad när det händer, av någon anledning så blockerar Norton mitt minneskort när jag använder kabeln för att ta ut mina bilder. Så jag har tagit ut kortet den sista tiden och då är det lätt hänt att glömma att sätta tillbaka det i kameran.

Gamla Varberg

Gamla Varberg

Hus vid gamla Varberg

Promenad

Så vi tog en tripp in till Varberg och passade på att äta och kolla in byggvaruhusen innan det blev Elgiganten och köpa ett nytt minneskort. Vi tog oss en härlig promenad uppe på en ut sikts topp så man kunde titta över gamla Varberg. Det är så himla mysigt när man åker iväg och man hittar lite nya ställen att titta på. Har vi tid så brukar vi åka in så fort vi ser en Naturreservat skylt.

Leave a Reply

Översätt sidan »