1 objekt 365 dagar

Nej! är det stängt!

Stängt!

Snickarna är här och lägger in mer grus och golv till kokhuset, sedan är det upp till oss att börja med väggarna och lägga in det riktiga golvet. Vi skulle ner till Åkraberg och hämta våra rosor som vi beställt och kolla upp vad dammduk kostade. Den ena snickarn tipsade oss då om  Afrikahuset.

Lill-polarn som hade stått och lyssnat började studsa upp och ner, han ville absolut med till Afrikahuset. Lill-polarn ville höra med dem som drev Afrikahuset om de möjligtvis hade sett till en hemskt avlägsen släktgren som hette Malvawolusker de var ena riktiga tuffingar med gamla mögelsvampar växande på huvudet.

Han var visserligen lite småskraj för den släktgrenen, men hade trodde att han var modig nog att säga hej i alla fall. När vi kom fram så rusade Lill-polarn iväg och blev så besviken att det var stängt att vi fick stanna vid en korvkiosk och köpa dubbla Raggar meal (två korvar, mos, räksallad och en pucko )

Leave a Reply

Översätt sidan »