Utflykter

Lisebergs Trädgårdsdagar

Rosa och jag åkte in till Lisebergs trädgårdsdagar. I år kändes det riktigt gott att bara flanera runt. Jag behövde inga växter just nu, det får bli när dammen är klar. Passade på att i lugn och ro kolla in kryddorna men kände att jag redan hade de kryddor som jag ville ha. Jag har ju inte några gröna fingrar och brukar ta kål på det mesta. De växterna som jag köpt det sista verkar klara sig fint, så det är bäst att inte samla på sig för mycket så man tappar kollen.

Men i år hade lagt ner väldigt stor möda på olika dekorationer, så det var en fröjd för ögat att gå runt och titta. Såg att de hade använt rostiga band som de svetsat ihop till bollar eller rosetter. Skall se om inte  sonen kan svetsa något sånt, han går ju på svetsarlinjen. Vi hade riktigt tur med vädret även om det blåste en hel del, så slapp vi i alla fall regnet.

Det sista vi gjorde var att gå en rundtur i Evert Taubs Värld. Helt otroligt gjort och man gick igenom 8 olika rum.

Leave a Reply

Översätt sidan »