1 objekt 365 dagar

Ojdå!

Vad är det i botten?

Helt otroligt att jag är lika trött varenda måndag, och att vädret växlar mellan sol, riktigt hårda skurar och hagel gör inte saken bättre. Precis innan himlen öppnade sig gick gubben upp med hästarna till stallet, där kan de åtminstone välja om de vill vara inne eller gå ut mitt i regnet. Lill-polarn som hade suttit ute och fikat blev alldeles chockad över vad han tyckte var puttekulor från himlen.

Så när jag kom hem stod Lill-polarn i fönstret med en kruka på huvudet och var lite osäker på om han skulle våga sig ut igen. Men när solen kom upp igen kunde han inte hålla sig utan ville ut igen. Lill-polarn ropade från dörren att han skulle sätta klart den gula löken och scarlotten löken.

Men när jag skulle diska min kaffemugg hör jag ett himla liv utanför mitt fönster och när jag tittar ut ser jag  Lill-polarns ben sticka ut från snickarens fika bag. Han hade glömt den när han åkte hem och Lill-polarn kunde bara inte låta bli att snoka i den, det måste ju  finnas en massa gott med så många fack.

– Vaa! Finns här bara snus? Fy tusan vad det smakade äckligt, hur kan han ha det på mackan! Ojdå! Hjälp!

Leave a Reply

Översätt sidan »