1 objekt 365 dagar

Vaktar så de inte äter blommorna

Gräsklippare

Lill-polarn har sprungit runt på muren idag och passat på hästarna så inte de bara tar ett steg över.  När det ligger regn i luften är det bättre att ha dem vid stallet i fall de behöver gå in. Men i morse såg jag att Tobias gräsmatta behövde klippas så jag öppnade in till honom, så kunde de även gå där och beta.

Lill-polarn hade varit så bekymrad att hästarna skulle äta upp blommorna, men lugnade ner sig när han såg att de bara betade mellan blommorna. Tobias hade tyckt lite synd om Lill-polarn där han stod och lutade sig mot björken. Han hade tagit in honom så han kunde sitta på hans fönsterbräda i stället.

Tobias har ganska djupa fönsterbrädor och Lill-polarn fick en filt och kudde så han kunde bädda ner sig och titta på dem i lugn och ro. Lill-polarn hade tyckt att det var så supermysigt att han ville passa hästarna i morgon med. Tobias hade till och med bjudit på en choklad kaka som Lill-polarn hade missat under gårdagens räd.

Leave a Reply

Översätt sidan »