Familjen

Laddar om mina batterier

Jag har varit så himla trött i dag, förmodligen väderomslag på gång. När Tobias flyttade upp till sitt hus så fixade han bredband, boxer och telefon för ett bra pris på Telia. Då passade även vi på att sanera vissa kanaler. Dels att få ner räkningarna och att vi inte delar med någon hyresgäst längre.

Så nu har vi canal+ med en himla massa filmer. Och bilden har blivit superskarp nu när det går vi bredbandet. Så hela dagen har jag bara varit fokuserad på att så fort jag kommer hem skall det städas undan, hästarnas hovar kollas och en riktigt gå långpromenad med Shakira så att även hon känner sig nöjd och go.

Sådan här ego tid har jag oftast efter fodringen, men vissa kvällar nar jag varit så trött som idag. Då är det nerbäddning i soffa eller säng som gäller, go mat lite godis och inte göra ett skit mer än att kolla film. Helt underbart, har set en lagom slickesöt film av Danielle Steel´s som heter Safe Habour, skall strax bädda ner mig igen och kolla en film med Hugh Jackman.

Leave a Reply

Översätt sidan »