1 objekt 365 dagar

Rundsmörjning

Rundsmörjning

Lill-polarn ville följa med till jobbet, det var ett bra tag sen sist och jag kände att det kunde skönt med lite hjälp idag. Lill-polarn gick runt och torkade av alla lister och gnällde över hur slarviga gubbarna var. När han fick jobb så skulle det skina på hans arbetsplats och alla skulle tycka att han var den bästa VDn de haft.

– VD! Jaha du!
– Ja? varför inte?

Lill-polarns självförtroende är det då inget fel på. Jag gick vidare in i fabriken och Lill-polarn lovade att putsa alla speglar så länge. När jag kom tillbaka ned till omklädningsrummen, hör jag hur Lill-polarn gapskrattar och jag går snabbt igenom alla scenarion som kan tänkas möta mig.

Lill-polarn hade hittat en sprejflaska som han höll på att spreja sig med. Han skrattade för den dels kylde lite och ångorna skall vi inte gå in på hur man blev av dom. Lill-polarn hade bara läst axlar och smörjmedel.

– Stopp! Det är ju klisterolja!!
– Det står ju användningsområde : kedjor, gångjärn, axlar. Tål temperaturer -20 – +150 grader, Solen lyser ju ute och den skall även skydda mot korrosion och det såg jag massvis med sådana som flög runt på utsidan!

Leave a Reply

Översätt sidan »