1 objekt 365 dagar

Svarta fåret

Svarta fåret

I morse kom det tre vrak ner till köket. Micael har haft Oscar här i ett par dagar och de har lanat. Jag sa okey till det bara de skötte skolan. I går gick de upp jättetidigt under skratt och stoj, men i morse var de fullständiga vrak, väckarklockan ringde i minst en halvtimme och jag stod väl och gapade i 10 minuter innan de kom ner lommandes.

Lill-polarn ville inte ha frukost eller något, han ville bara gå upp och lägga sig igen. Han hade varit vaken hela natten och kunde inte somna hur han än bar sig åt. Micael och Oscar gick till skolan, men innan Oscar gick gav han Lill-polarn ett par vita får och sa till honom att räkna dem så skulle han nog kunna somna.

Lill-polarn gick bort till sin soffa och började räkna fåren och det dröjde inte länge förrän man hörde små snarkningar. När Micael och Oscar kom hem från skolan smög de bort till Lill-polarn och bytte ut det ena fåret till ett svart.

– Men? Hur? Det är ju svart!

Leave a Reply

Översätt sidan »