1 objekt 365 dagar

Djungel

Djungel

Äntligen tittar solen fram och det är riktigt gott väder. När jag kom hem hade Lill-polarn redan sprungit ut. Med tanke på alla kokböcker som låg uppslagna på köksbordet med allt möjligt man kunde göra på rabarber, så misstänkte jag att Lill-polarn var nere i trädgårdslandet och plockade.

Mycket riktigt så hittade jag honom där, eller rättare sagt jag hörde honom och såg på bladens vajande var han befann sig. Han tyckte det var helt bedrövligt att de var så stora och stod i full blom. Lill-polarn plockade ett par fina rabarber och ville sedan prova att göra rabarberpaj.

Lill-polarn har lärt sig att på höger sidan av spisen har vi induktionsplattor, så där får han laga mat men inte på vänstersidan. Han ville vara hemma idag och laga pajer medan jag är på kärring onsdag. Han trodde inte riktigt att han skulle orka med en massa kärringar idag! och tyckte det var bättre att ringa efter Tobias, så kunde de snacka om viktiga ting, nu när det blev kärring fritt hemma.

Leave a Reply

Översätt sidan »