1 objekt 365 dagar

Jag vill också med!

Jag vill åka med.

I dag skulle vi hämta hö i Uddevalla och passa på att gratta Kickan som hade  fyllt år. Så gubben gick ut och skulle sätta på transporten medan jag gick och fodrade. Lill-polarn hade fått någon flytt noja och ville möblera om i data rummet, och med tanke på hans muttrande så måste han ha vaknat på fel sida i dag.

När jag kommer ur logporten ser jag hur Lill-polarn hänger i luckan på transporten och försöker komma åt snöret så att han kan öppna luckan. Som tur var han han aldrig dra i snöret, för hade han gjort det hade han ju fått luckan över sig.

– Jag vill också följa med!
– Det är klart du skall få åka med, vi skulle bara haka på transporten, Shakira skall ju med också, men hon sitter snällt och väntar, det skulle du också ha gjort!
– Jaha!

Leave a Reply

Översätt sidan »