1 objekt 365 dagar

Frötapeter

Frötapeter

Idag ville jag rensa upp nere vid lille-hagen. Jorden är inte så djup och det går mängder av rötter från träden. Blev så glad när jag såg frötapeter på Åkraberg, jag tror att det kan vara en smart lösning att sätta tapeter där. Lill-polarn ville gärna hjälpa till och samtidigt testa sitt trädgårdsband som han gjort så han att han inte tappade bort spaden och krattan i ett.

Lill-polarn såg så fundersam ut där han satt med frö tapeten och tittade ner på bilden hur det skulle se ut när det började växa. Jag lovade att han skulle få en bit tapet som han kunde sätta i en kruka. Lill-polarn var jättenöjd när vi väl var klara, han hade inte tappat bort sina verktyg en enda gång och han tyckte trädgårdsbandet fungerade jättebra.

Han sprang in till Esmeralda och visade vilken smart lösning han hade kommit på alldeles själv. Hmm! Såg allt att han försökte göra ett likadant bälte som jag har, det var bara det att Lill-polarns verktyg var lite för stora att hänga så långt ner, så varje gång han satte sig ner så satte han sig rätt på verktygen.

Leave a Reply

Översätt sidan »