1 objekt 365 dagar

Fixar till slingan

Fixar elen

Gräset har blivit så högt på slingan runt hagen att vi tänkte öppna den idag. Problemet är att vi har gott om rådjur som vill beta i hagen och nu hade de dragit ner 8 stolpar på utsidan av slingan. Innan vi gjorde en slinga runt hagen och rådjuren drog ner stolparna så kunde hästarna gå rätt ut.

Men det har aldrig hänt att de även tagit hagens tråd samtidigt. Så gången är riktigt smidig och nu hade gräset växt till sig ordentligt. Medan gubben slog i nya stolpar, hjälpte Lill-polarn mig med att kolla eltråden och knyta i hop där det gått isär. Lill-polarn fick hålla sig vid hagkanten så han inte försvann i det höga gräset.

Det blev ett rejält arbetspass idag och jag är jätteimponerad hur ihärdigt Lill-polarn ger sig på uppgifterna han får och att han tycker det är så roligt att hjälpa till. Jag skall strax springa in och hämta fika så vi kan mysa en liten stund i solen innan vi släpper upp hästarna så de kan gå på slingan.

Leave a Reply

Översätt sidan »