Trädgården

Pysslat ute

Det är en härlig årstid nu, men Göta petter vad allt exploderar i naturen. Vi har satt upp nya stolpar i hagen och förberett så att vi kan flytta runt hästarna och slippa att klippa så mycket i sommar. Vi har haft ganska mycket besök av rådjuren som har börjat intressera sig för min kryddspiral. Så jag får hänga upp cdskivor eller något som håller dem borta. De hade ryckt upp en Alpmarton men antingen blivit skrämda eller tyckt blää, det var bara att plantera den igen, värre var det med min Thai Basilika som en snigel vräkt i sig nästan helt och hållet.

Allt växer, även ogräset som kommer med ljusets hastighet och jag har lite svårt att hinna rensa bort allt, men jag skall göra ett litet ryck imorgon. Måste hinna och njuta i det fina vädret, det skall tydligen komma in mera regn och då kan jag göra mera saker inne. Shakira som löper har gått runt och sett konstant nyvaken ut, även Kickan reagerade på att hon såg så trött ut. Shakira är tredje tiken jag haft men ingen har varit så trött. Skall strax åka till Askim så hon piggnar till av den äckliga tånglukten, kan inte begripa varför hon tycker det luktar så gott.

Leave a Reply

Översätt sidan »