1 objekt 365 dagar

Friska fläktar

Oj! vad det blåser

Det är rejält blåsigt ute och jag funderar på vad vi kan göra i kväll på kärring onsdagen. Jag hade planerat att vi skulle pyssla i trädgården, men det är inte så gott när det blåser så in i norden. Lill-polarn är på ett strålande humör och vill plocka in syrener till Esmeralda.  Han har märkt att ett litet träd blåst ner så blommorna är i plockhöjd.

Skall precis ta på mig jackan och gå ut jag med när jag hör Lill-polarn skrika på hjälp i höga skyn. När jag kommer ut hänger han och fladdrar runt i mitt lakan. Han skulle bara plocka in det sista av tvätten, det låg redan en hel del utspridda på gräsmattan och han tyckte det var synd om vi behövde tvätta om det.

Han hade använt trappstolen att gå upp på men den blåste ner och han blev hängandes i lakanet.

-Jösses! Jag hade kunnat blåst till Kina om jag tappat taget?

Leave a Reply

Översätt sidan »