1 objekt 365 dagar

Bäst att passa på!

Borstar i ordning Shakira

Det har regnat och åskat här i omgångar. Lill-polarn hade fått  rusa ut och hjälpa gubben in med tvätten en kvart efter att de hängt ut den, något som han uppenbarligen tyckte var katastrofalt med tanke på att jag fick höra det i minst 4 omgångar innan han kände sig nöjd över min reaktion på hur duktig han varit som hjälp till. Pust!

Eftersom Shakira löper och blir ganska hängig passade Lill-polarn på att borsta igenom hennes päls, det gällde ju att passa på när hon ligger helt stilla. Shakira har en tendens att rulla sig på grejer hon tycker om, något som Rosas föräldrars toypudel råkade ut för när hon var valp.

Shakira är supersnäll men för en toypudel eller Lill-polarn så är hon ju ganska tung. Fattar inte riktigt varför hon gör så. Att hon gärna rullar sig i olika dofter det tycker jag är normalt men varken lilla Smulan eller Lill-polarn blev speciellt glada av att bli halvt mosade av en lycklig Eurasier.

Leave a Reply

Översätt sidan »