1 objekt 365 dagar

Aja! De är inte färdiga!

Aja! De är inte färdiga.

Måndag och seg till tusen. Tog min kaffekopp och satte mig i en av hängstolarna på uteplatsen. När jag satt där och kopplade av hörde jag ett tassande och hade jag inte hört “mitt, mitt” så hade jag trott att vi fått besök av en råtta. Fast det är klart Lill-polarn snek allt runt som en råtta idag.

När jag tittade ut över mina smultron ser jag hur Lill-polarn smyger fram, tittar sig noga runt och sedan fullständigt kastar sig över de omogna jordgubbarna. Gubben och jag har gått här och funderat vem det kan vara som går runt och äter. Halva Rosmarin´s busken är uppäten och Thai Basilikan är helt väck.

Jag har trott att det varit sniglar, men nu såg jag allt vem den stora boven är.

– Stopp! De är inte färdiga!
– Oops! Jag kollar bara kvalitén!

Leave a Reply

Översätt sidan »