1 objekt 365 dagar

Du har tappat denna.

Du har tappat denna!

Hästarna har gjort ett fint jobb med att klippa ner gräset på Tobias tomt, så jag flyttade fram dem idag till framsidan. Nu har det blivit så högt att det var dags att klippas och åkgräsklipparn har lagt av igen. Lill-polarn trivs så in i bänken när hästarna står så nära in på husknuten och jag lär inte behöva leta efter honom idag.

När Lill-polarn gick där och pratade med hästarna fick han syn på Bellmans flugband. Han gick upp på ett par vedbitar så han kom lite högre upp och ropade på Bellman. Beethoven kom rusandes och kollade om det var en morot på gång och det såg lite läskigt ut när även Bellman kom och trampade runt Lill-polarn.

Lill-polarn satte på flugbandet och satte sig nöjt på vedbitarna och ropade att han ville ha kaffe med tilltugg! Tilltugg? Det blir till att handla, Lill-polarn är bra mycket värre än Tobias och Micael med att länsa skåpen på godsaker. Hjälpte ju inte ens att vi gömde snask uppe på vinden.

Leave a Reply

Översätt sidan »