1 objekt 365 dagar

Honung?

Väntar på humlorna

Wow! Vilket underbart väder, Rosa kommer strax och hämtar mig så jag har flyttat ner hästarna till lille hagen och kollat vad Lill-polarn håller på med. I dag var det han som var ute först av alla. Jag vaknade av att hästarna gnäggade glatt. När jag tittade ut hade Lill-polarn släpat ut hela påsen med morötter.

Hästarna har lärt sig att Lill-polarn gärna har något gott med sig och älskar att prata, vilket båda hästarna tycker är dundermysigt. När jag gick upp mot stallet ser jag Lill-polarn sitta helt stilla på Tobias grindstolpe och fascinerat tittar på när humlorna samlar pollen. Han ville inte ens ha en kopp kaffe.

Jag skall iväg och sätta blommor på graven och Lill-polarn ville absolut inte lämna sin post, han kan ju missa när det bli honung Han tyckte det såg för roligt ut när humlorna blir så tunga att de knappt kan flyga.

Leave a Reply

Översätt sidan »