1 objekt 365 dagar

Kurragömma

Kurragömma

Skönt att gubben var ledig idag, jag hade lite extra jobb och var så trött att jag bara rasade till sängs. Lill-polarn brukar bli jätteledsen om man inte riktigt lägger all energi på honom när man kommer. Så sett är det ju smidigt när han har varit med och jobbat, då brukar han vara lika mör som jag eller enligt honom dubbelt så mör eftersom han alltid får jobba mest!

Men efter att jag vilat en stund hörde jag små förtjusta fnissningar på utsidan och går ut för att se vad de håller på med. Gubben går runt och lyfter allt möjligt på tomten medan han ropar på Lill-polarn. Jag går ut och ropar jag med, Micael som kommer hem börjar leta han också och tillsist dyker även Tobias upp.

Vi hör hör fnissningarna blir högre och högre, till sist hör vi bara ett gapskratt. Shakira hade hittat Lill-polarn i skottkärran med ved och stod nu och slickade hans fötter. Lill-polarn var så söt där han satt bland veden och tittade på oss, han känner sig så betydelsefull när alla är engagerade i honom.

Leave a Reply

Översätt sidan »