1 objekt 365 dagar

Trollbunden

Trollbunden

I dag skall vi på kalas till Rosa och Lill-polarn går på högvarv. Han vet att Rosa är tokig i blommor och ville ge henne en av sina favoriter. Enligt Lill-polarn så har Rosa ett äkta blomhav och lyssnade på hans råd i våras när han fick lökar av henne. Hade jag bara gjort likadant så hade jag också haft mängder av blommor.

Jösses ni skulle se Lill-polarns min när han såg Rosas slänt, han ville absolut inte gå in utan vara kvar på utsidan och bekanta sig med hennes troll. När Rosas mamma frågade var Rosa hade satt den röda lejongapen, sa hon till höger. Men när hon tittade ut så slet Lill-polarn som ett djur med att flytta runt blommorna

Det är tur att Rosa tar det mesta med ro, hon tyckte det var okey så länge blommorna stod kvar i rabatten. Lill-polarn ville ordna så de stod i färgskalan. Men när lejongapen flyttades för tredje gången så ropade vi in honom så han fick gå ner i varv.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »