1 objekt 365 dagar

Nu ligger de rätt

Nu är det rätt

Jag skulle precis gå ner till Rosa när jag hör Lill-polarn utbrista ” äntligen “, när jag kommer ut står han med ett geléhjärta i luften och ser sig nöjt runt. När jag ställer mig bakom honom så ser jag att han har flyttat stenarna till dammen så det blir som ett stort hjärta! Han kontrollerar noga så att stenarna verkligen ligger som de skall.

– Men Lill-polarn hur har du lyckats flytta alla stenarna alldeles själv?

– Jag åt upp den ena curryplantan
– Vaaa!

Han tyckte det här dammbygget drog ut på tiden och planerade att ta över hela projektet själv. Han vill ha kärlekstunnlar och alla blommor skall gå i rosa och rött och det skall finnas en liten båt så han och Esmeralda kan ta sig en lite tur när andan faller på.  Micael och Fredric som kom gåendes tycker det var en strålande idé, då kommer ju deras lilla krokodil få  motion när den jagar båten. Kanon!

– Vaa? Men nää! :’-(

Leave a Reply

Översätt sidan »