Kärringonsdag

Världskulturmuseet

Elvys onsdag och hon tyckte vi skulle gå på världskulturmuseet. Jag kände mig lite trött och stressad och ville väl egentligen lagt mig och vila, men jösses vad roligt jag har haft det idag. Vi började med att titta  på ”  En stulen värld ” där vi fick oss en rejäl funderare på hur en del föremål egentligen har hamnat på museum.  Klädesplaggen som visas upp är helt otroligt vackra och helt fantastiskt att de är så gamla. Klart värt att titta på.

Sedan gick vi ner och tittade på Bollywood. Wow! Vad det var häftigt! De visa film på en jätte duk, Elvy och Rosa testade karaoke och ålade sig runt till svulstiga hindiballader. Jag han att se en hel film innan jag fick slitit dem därifrån så att andra kunde prova karaoke. Faktiskt riktigt pinsamt! Får kolla så att det inte finns karaoke någonstans innan jag följer med dem någon mer gång.

Leave a Reply

Översätt sidan »