1 objekt 365 dagar

Kram Shakira

Kram

Usch! I dag gick allt på tok. Lill-polarn har länge velat följa med på långtur med Shakira och sitta på klövje-väskan. Kruxet var bara att Shakira är i sluttampen av löpet och riktigt trött och grinig. I går åt hon till och med nötter, hon som är så kräsen. Det är det första hunden jag har som tröstäter, hon verkar slabba i sig allt när hon löper.

Men Lill-polarn lovade att sitta alldeles stilla och jag tänkte att en lite bit kan ju inte vara så farligt. Lill-polarn satte sig tillrätta och Shakira lunkade på, men så blev Lill-polarn ivrig och tyckte Skakira skulle gå vänster, fortare ,stanna vid varje blomma o.s.v. och till sist ruskade hon till och Lill-polarn for ner i diket.

När Lill-polarn fick se hur moloken Shakira såg ut gick han fram och gav henne en rejäl kram. Edgar som satt på muren och såg hela spektaklet gick fram för att kolla så allt var bra med Lill-polarn. Det blev till sist en lite stilla mysig promenad bort till dammen för att fika och titta på änderna.

Leave a Reply

Översätt sidan »