1 objekt 365 dagar

Wow! Måste testa lite!

Wow! måste bara testa lite!

Äntligen fredag och solen försöker titta fram mellan regnskurarna. Lill-polarn fick vara med och spela I Micaels rum, men han ville hellre vara ute och gick nu runt och små suckade. Lill-polarn fick syn på att 3 jordgubbar håller på att bli röda och det gäller ju att hålla sig framme.

Bruuuuuum

Till sist blev det uppehåll och Lill-polarn rusade ut. Jag passade på att plocka undan och ta mig en kopp kaffe innan jag skall ta en längre tur med Shakira. Fredric hade kommit hit på sin moppe och när jag tittade ut så såg jag hur Lill-polarn smör runt och tittade. Det dröjde inte så länge innan jag hör – brum brummmmmmmmm.

Oj! Måste ju ha hjälm

Lill-polarn satte sig till rätta på mopeden och var helt upptagen med att köra – brum brummm Ops! Man måste ju ha hjälm! Ojoj! Den är ju jätte tung. Vad svart det blev!? Hoho! Hallå !

Leave a Reply

Översätt sidan »