1 objekt 365 dagar

Murket golv

Murket golv

Lill-polarn ville hjälpa gubben idag med att riva innertaket i kokhuset. Gubben var väl inte speciellt pigg på det men jag behövde sitta med koderna till bloggen och behövde vara ifred en stund. Lill-polarn har haft synpunkter hela morgonen om att göra hela bloggen gul och att hans bild skulle vara störst i min logga!

Gubben tog med honom ut men efter en stund blev det så mycket damm och sågspån i luften att det var svårt att se. Gubben sa till Lill-polarn att han kunde städa i övervåningen så det inte var någon risk att han blev nertrampad. Lill-polarn rusade glatt upp. Han visste att det stod ett par kartonger däruppe som garanterat behövdes städas ur.

Plötsligt hör gubben ett tjut och Lill-polarn kommer farandes genom den gamla ved luckan. Han hade gått på tok för nära kanten och bräderna gav vika. Han hade hittat en bit ur ett gammal porslinsfat i trossbottnen och sen glömt bort var han stod.

Leave a Reply

Översätt sidan »