1 objekt 365 dagar

Avslöjad

Avslöjad

Lill-polarn var ute med mig och la bark i kryddspiralen, när jag ser att flera av våra jordgubbar börjar bli klara. Lill-polarn går förbi dem när han lägger ut barken och suckar högt. Han vet mycket väl att han inte får gå där och norpa men har lite svårt att koncentrera sig på kryddspiralen när han är tvungen att gå förbi jordgubbarna varje gång

Gubben var med ute en stund och pantade den jordgubben som var närmast kanten och Lill-polarn såg riktigt stressad ut när gubben sa att han fick vänta tills de andra jordgubbarna var klara, den här stora röda var hans och gud nåde om någon var där och pillade.

Jag tyckte riktigt synd om Lill-polarn , han kunde inte riktigt dölja sina jordgubbsabstinenser och skickade iväg barken lite hur som helst. När det kom en stor nötskrika flygandes och skulle ta jordgubben så får Lill-polarn fullständigt fnatt och slänger sig över jordgubben och börjar äta. Vi skall inte gå in på vad gubben sa!!

Leave a Reply

Översätt sidan »