1 objekt 365 dagar

Spökar

Spökar

Lill-polarn har mestadels varit inne idag och vad han tyckt vikt tvätten. Jag såg mina tröjor liggandes på golvet redan i köket och sedan var det bara att följa kläderna. Lill-polarn satt mitt bland alla kläder och provade det ena efter det andra, fast när han satt där med gubbens strumpor på huvudet och tyckte det var snyggt så börjar man ju fundera lite.

Till sist så hördes bara ett förtjust snattrande från datarummet och Lill-polarn kom vandrandes med min topp över huvudet och förde oväsen. Edgar som låg i soffan fräste till och rusade iväg. Lill-polarn skrattade till och fortsatte bort till Shakira som stelnade till men sedan lade sig till rätta igen.

Esmeralda som kom gåendes med en bukett blommor skrek till och svimmade mitt framför en chockad Lill-polare. Lill-polarn blev alldeles förtvivlad och rusade bort till tvättkorgen och hämtade gubbens smutsiga strumpor. Han blev helt överlycklig när Esmeralda satte sig upp med världens grimas och tyckte “fy vilken stank”

Leave a Reply

Översätt sidan »