1 objekt 365 dagar

Kolla! Vad snygg han är.

Kolla vilket bra program!

Lill-polarn satt inne i datarummet med Esmeralda och de småskratta medan de diskuterade hett om snyggingen på skärmen! Jag gick ut och bjöd skorstensgubben på en kopp kaffe och förundrandes över hur han kunde springa runt i kortbyxor i det här vädret?. Det duggade och kom rejäla skurar om vartannat.

Plötsligt hör jag Wow såg du? och Esmeralda börjar gapskratta, det här är ju klart det bästa programmen jag någonsin har sett. Vi måste kolla på det i morgon med. Skall erkänna att jag blev ruskigt nyfiken men ville inte springa in och snoka när de verkade mysa framför en film.

– Han är bara så snygg alltså! Eller?
– Hmmmmm

Näää! Måste bara se vem de tycker är så himla snygg! När jag kommer in sitter de med min laptopp och kollar genom webbkameran!!! Jösses säger jag bara!

Leave a Reply

Översätt sidan »