Familjen

Garanterat åska på gång

Jordgubbe

Shit! Vilken dag det  har varit dag. Jag har varit så extremtrött och det har känns så där läskigt som om något skall hända! Jag är visserligen åskrädd men jag hoppas att det brakar loss som bara den. Gubbarna på jobbet menar att det är för kallt för åska men fåglarna är så där konstigt tysta och hästarna var i stallet när jag kom upp för att fodra, så något är definitivt på gång.

Jag hade även tid till tandläkaren idag för en bit tand hade gått av så jag skar mig i kinden hela tiden. Tiden var inte förrän efter 5 och jag som var megavrak, det var visdomstanden som det hade gått av en bit på och han var inte speciellt pigg på att laga den. Han frågade om jag ville ha bedövning och jag hör hur jag säger nä vi kör utan!!!

Shit! Sa jag utan bedövning!, tandläkaren brukar ju inte ens kunna titta på mig förrän jag sitter som en klisterlapp i taket! Okey! säger han och börjar. Jag lovar det var inte långt ifrån att jag tryckt mig genom stolen. Men när han tittat en stund så rekommenderade han att dra den för de brukar inte bli så hållbart att laga.

Sagt och gjort när den väl var väck så vill de stoppa i en bomullstuss som stoppar blodet. Jag får lätt panik och har enorma spy reflexer, så när jag far upp och får alla instrumenten i skallen ser jag hur tandläkaren fullständigt flyger åt sidan! Wow! Snacka om reflexer, jag blev så imponerad att jag sjunker ner i stolen igen. Men någon mer tuss blev det inte.

Tandläkaren ville först inte släpp iväg mig, men jag bedyrade att det kommer att sluta blöda på två röda. Sen när jag skulle ut så gick jag åt fel håll och tandläkaren frågade igen om jag verkligen mår bra och inte skall ha en tuss och att jag behöver en informationslapp om det inte sluta blöda. Jag gav stackaren världens blick och gick iväg, han följde diskret efter för att se så jag gick rätt håll denna gången.

Jag går alltid åt fel håll, kompisarna är härdade och har alltid koll på mig när vi är ute. Det är väl någon defekt jag har bara. Jag hade tänkt att städa undan idag, men jag tar det i morgon. Det har verkligen varit en usel dag.

Leave a Reply

Översätt sidan »