1 objekt 365 dagar

Till Esmeralda

Till Esmeralda

När jag kom hem idag möttes jag av smäktande ballader och Lill-polarn sjung med i texterna så gott han kunde. Han hade hittat Julio Iglesias på You tube och ville öva upp sin röst som rinnande sav så att Esmeralda skulle bli alldeles trollbunden och gillade hon inte sången så hade han fixat backup.

Lill-polarn hade snott min chokladkaka med jordgubbar ” Sommar Limited edition” med andra ord så måste den chokladkakan bara vara extraordinär med tanke på sådan underbar kombination och den låg ju ändå bara och skräpade vid min dator, jag skulle ju bara vara   glad att han hade städat undan så det var fint när jag kom hem!

Lill-polarn var visserligen ganska söt där han stod och stod och sydde fast en massa hjärtan  på min sjal, han hade planerat att ge bort den till Esmeralda i kväll. Men när jag så Tequila Rose flaskan så spände jag blicken direkt  i Lill-polarn.

– Glöm det Lill-polarn!
– Jag har hällt ut innanhållet och fyllt med vatten ju! Ville det skulle se fint ut till Esmeralda!
– Shit! Min Likör!

Leave a Reply

Översätt sidan »