Kärringonsdag

Äskhults by

Rosa ville till Äskhults by jag hade varit där förra året med Shakira runt påsktid och haft det så kanon mysigt. Så jag tyckte det var en strålande idé, ville passa på att gå ned till sjön denna gången. Det har verkligen varit varmt idag och Rosa såg så förvånad ut när jag kom ner i jeans. Jag har alltid varit väldigt frusen av mig, men det har ändrats nu när jag inte röker längre. Har väl blivit lite mera vadderad, så jag blev verkligen varm i mina jeans.

Det kom en tjej och slängde sig i vattnet och jag som är världens badkruka blev bara så sugen på att bada. Men shit! Så kallt det var, men så gott. Badade en liten stund och satte mig sen och drack kaffe. Rosa hade bakat små pizzor som var jättegoda. Vi blev sittandes en bra stund och bara kopplade av, det var verkligen mysigt. En riktigt god energi kick för själen.

Leave a Reply

Översätt sidan »