1 objekt 365 dagar

Två till mig..

Lill-polarn plockar smultron

I morse sprang Lill-polarn runt och vimsade i köket. Gubben fyller år och han ville att vi skulle överraska med kaffe på sängen. Lill-polarn var så bekymrad över att han hade vräkt i sig muffinsen som låg i en påse på bordet. Det var sådana där stora med extra chokladbitar i och inte så många. ( Typ bara till Lill-polarn )

Hade jag inte varit så stressad till jobbet hade jag drivit ordentligt med Lill-polarn om hur deppad gubben kommer att bli när han inte får sina födelsedags muffins. Lill-polarn såg så förtvivlad ut och jag misstänker att de där muffinsen inte kändes så goda som de gjorde alldeles nyss. Jag skickade ut Lill-polarn för att kolla efter jordgubbar, så han skulle lugna ner sig.

När jag frågade Lill-polarn om han hittat några jordgubbar, så hör jag bara en tillgubben, två till mig, en till gubben, två till…

Leave a Reply

Översätt sidan »