1 objekt 365 dagar

Passa er bara!

Passa er!

När jag kom in efter att ha tagit ner hästarna till den lilla hagen, hör jag hur gubben och Lill-polarn springer runt och muttrar. Det var extremt svårt att avgöra vem som var mest upprörd. Plötsligt kommer Lill-polarn släpandes på min pappas pilbåge och en pil. Pappa hade köpt den i Kongo för prydnad och inte till att användas.

När jag var liten sa pappa alltid att pilarna var doppade i gift för att min bror och jag inte skulle få för oss att provskjuta med pilbågen eller skada oss på pilarna. Lill-polarn var så grinig och upprörd att han inte riktigt lyssnade på var jag sa, det enda jag hörde var att de hade ätit upp hans jordgubbar!? När jag följde med Lill-polarn ut ser jag hur han klättrar upp på en gammal karamell burk och skall spänna pilbågen!

– Skall du skjuta!  ??gräslök??
– Ja! Rådjuren äter ju upp mina jordgubba! Det är väl ingen som vill springa runt och lukta gräslök heller!

Leave a Reply

Översätt sidan »