Trädgården

Härligt – fredag

Röd Röllika

Härligt en vecka gjord, bara två kvar till semestern. Blir så himla trött när jag går runt och ser vad rådjuret har hunnit stoppa i sig. Har känt att det varit lite stiltje på dammbygget, så jag körde igång med att hämta gödsel. Men batteriet är fortfarande kasst på åk gräsklipparen, så det fick bli skottkärran. När jag skulle trampa till gödslet så glömde jag bort att jag hade Foppa tofflor. Fy tusan vad slirigt det blev. Skall ta och köra mer i morgon och plantera om lite växter.

Honungs Ros

Har bytt till mig en gul blomma av Rosa mot att hon får silver marton. Behöver mängder av växter att ha runt dammen. Men nu börjar min röda röllika blomma och ser att jag även kan dela på dem, de har spritt sig riktigt bra. För första gången blommar även honungs rosen.

Leave a Reply

Översätt sidan »